Suna acum pentru o oferta de pret 0762 286 629

Fotograf & Cameraman

Design fără titlu

Tot ceea ce fac este o pasiune născută din dorință pură pentru poveștile oamenilor din jurul meu și pentru momentele care le aduc zâmbetul pe buze, ador să documentez evenimente, să surprind iubire, clipe de suspans și intensitate maximă, când mirele jură iubire eternă dragei lui mirese, când aceasta plânge și toată lumea este cu inima la gură, acestea sunt puține dintre clipele la care asist, datorită vouă, cu asta mă hrănesc de peste 13 ani și mă consider un om NOROCOS.

Pachet-ul Foto/Video NUNTĂ – tarif de la 900 euro - include

Pachet-ul Foto/Video BOTEZ – tarif de la 500 euro - include

Prezenţa unui fotograf şi a unui cameraman pentru nuntă (stare civilă, biserică, ceremonie religioasă);
Şedinţa foto/video stare civilă, biserică (şedinţa foto la faţa locului);
Şedinţa foto artistică pentru miri, într-o locaţie aleasă de comun acord;
Foto/video restaurant pe toată durata evenimentului.;
Fotografie, cadre nelimitate pe toată durata evenimentului, livrate în format digital prelucrate (JPEG), procesare cadru cu cadru, retuşarea cadrelor constând în: balans de alb, contrast, luminozitate, cromatică, crop.
Filmare full/hd, montaj cu inserţii de sunet, tranziţii, generic început şi final.(Montajul video final redă întregul eveniment în mod cronologic, precum s-a desfăşurat. Filmare full/hd, ce va avea o coloană sonoră atent aleasă, montaj cu inserţii de sunet)
Album tip fotocarte – dimensiunea 30 x 60 cm – opţional – 550 lei
Livrarea materialele foto video finale pe dvd şi stick se realizează în maxim 30 de zile calendaristice de la data evenimentului.

Detalii tehnice

De-a lungul a celor peste 13 ani de experienţă am folosit o varietate foarte mare de aparatură foto video ( de la camere video clasice, de umăr până la camere foto mirrorless). Suntem de părere că trebuie să ţinem mereu pasul cu tehnologia,
Totul fiind din pasiune şi dăruire pentru clienţii noştri care ulterior ne devin prieteni. Astfel că an de an ne updatam tehnic (Folosim camere video profesionale FULL HD de top – Panasonic Lumix GH5 cu obiective Voigtlander Nokton şi Leica Summilux,
Camere video profesionale Panasonic AF101 şi AG-AC160, aparate foto Nikon D3s, Nikon D810, Nikon D750 cu obiective fixe pt o calitate garantată).

***Preţurile sunt pur orientative, putând beneficia de discounturi în funcţie de serviciile dorite,de perioada anului în care se desfăşoară evenimentul şi complexitatea acestora. Orice pachet poate fi modificat în funcţie de evenimentul dvs.

Se poate opta pentru pachet-ul Foto/Video NUNTĂ sau Pachet-ul Formaţie+Foto/Video NUNTĂ

Pentru a vă face cunoscută oferta, a vă arăta materialele noastre sau a beneficia de anumite bonusuri sau discounturi sunaţi la 0761497662 

De asemenea, te invit să îmi urmăreşti activitatea şi pe facebook unde poţi vedea mai multe fotografii de la evenimente!​

GALERIE FOTO

Close Menu
Call Now Button
× Solicita Oferta!!!