Preturi formatie de nunta.
Esti in cautarea celei mai bune variante de formatii pentru petrecerea ta. Cauti o formatie la un pret accesibil si care sa nu faca rabat de la calitate?
Antony Band detine formula perfecta pentru o formatie de nunta, perfecta pentru a face o petrecere la cea mai inalta calitate! Va invitam sa ne cunoasteti si sa faceti cea mai buna alegere dintre formatii de nunta!

Contacteaza formatia de nunta Antony Band din Bucuresti pentru o oferta de pret. O sa primesti cel mai bun raport calitate pret. Preturi formatie de nunta corecte!

Antony Band - Formatie de nunta Bucuresti

Suntem o formaţie de nuntă din Bucureşti compusă din vocalişti şi instrumentişti de seamă, cu studii muzicale şi experienţa formată prin ani de muncă, artişti care cântă la: clape, saxofon şi acordeon, având ca solişti atât interpreţi de muzică uşoară internaţională şi românească, muzică de petrecere, folclor, macedonească, grecească, sârbească, cover-uri româneşti, internaţionale, cât şi manele acolo unde ne sunt cerute în mod expres. Antony Band este o formaţie cu o experienţă bogată şi cu o prezenţă artistică impecabilă, dobândită în multitudinea de evenimente (nunţi, botezuri, petreceri private, petreceri firme), la care am luat parte în cei peste 18 de ani de activitate ai formaţiei. Datorită experienţei profesionale şi portofoliului dobândit până acum Formaţie Antony Band garantează reusita evenimentului dvs. prin capacitatea de a-şi adapta repertoriul în funcţie de starea publicului!

Biografia artistilor

Elera - solista
Muzica usoara internationala, petrecere, folclor, macedoneasca, greceasca, sarbeasca, cover-uri

Elera- Solista Formatiei Antony Band

este o interpretă de muzică de petrecere, folclor, uşoară internaţională, românească, machedonească, grecească, sârbească şi cover-uri cu o voce deosebită, stil și prestație scenică desăvârșită, care prin cântecul și vocea sa împărtășește trăiri sufletești și sentimente de neuitat.

Absolventă de Conservator, face parte din formaţia noastra şi are o experienţă impresionantă în spate. Elera ştie să-şi adapteze piesele pentru orice gen de public. Cu profesionalism şi pasiune, solista transformă fiecare apariţie pe scenă într-un adevărat regal, pe care iubitorii de muzică de petrecere îl aşteaptă de fiecare dată. Mereu cu zâmbetul pe buze, artista încântă publicul şi îl cucereşte cu fiecare vers.

Solist Antony Band -Formatie Nunta.
Aurel - solist

Aurel-Solistul Formatiei Antony Band

lucrează încă de la început cu noi, făcând spectacol la fiecare nuntă sau botez la care mergem. Adoră să cânte muzică de petrecere şi să prindă oamenii în hore. Pe Aurel, îl putem descrie ca pe o persoană  plină de surprize şi energică, care cu siguranţă prin muzică şi atitudinea lui aduce pe ringul de dans chiar şi pe cea mai timidă persoană. A avut contact cu scena şi publicul încă de mic, este un solist polivalent ce poate aborda cu uşurinţă mai multe stiluri, în aşa fel încât să se muleze pe toate cerinţele, de la muzică uşoară românească, până la muzică de petrecere şi manele, acolo unde sunt cerute în mod expres. Îi place să vadă oamenii fericiţi la finalul evenimentului pentru ca munca unui artist este răsplătită în primul rând prin aprecieri.

Antonio clape-Antony Band
Antony - clape

Antony- Managerul si Claparul Formatiei Antony Band

conducătorul prestigioasei formaţii ce îi poartă numele, este un profesionist ce şi-a desăvârşit pregătirea muzicală în cadrul Liceului de artă George Enescu şi mai apoi la Conservatorul de muzică Ciprian Porumbescu din Bucureşti. În cadrul formaţiei pe care a avut inspiraţia să o înfiinţeze în urmă cu peste 18 ani, cântă la clape „dirijând” în acelaşi timp şi întreaga activitate muzicală a colegilor săi. Seriozitatea sa desăvârşită a făcut ca formaţia Antony Band, să fie foarte solicitată atât la petreceri de familie (nunţi, botezuri, zile de naştere, onomastici), cât şi la evenimente corporate. O formaţie de nuntă trebuie să aibă un repertoriu pe măsură, iar Antonio ştie cu prisosinţă acest lucru, dovadă stând cele peste 1000 de melodii, de diferite genuri, din repertoriul său.

Roco-Saxofon-Antony Band
Roco - saxofon

Roco- Saxofonistul Formatiei Antony Band

Marea pasiune a lui Roco a fost şi este saxofonul. Deoarece provine dintr-o familie de muzicanţi, tatăl fiind deopotrivă artist, Roco a cochetat de mic copil cu acest instrument, îndrăgindu-l foarte mult. Are o experienţă vastă în evenimente live, care îi permite să abordeze cu maxim profesionalism toate genurile muzicale. 

Cu un repertoriu bogat, divers, în permanență actualizat și atent ales, Roco reuşeşte să întreţină atmosfera la orice petrecere şi să ridice invitaţii în picioare, fie că vorbim de sârbe, hore, instrumentale, vals sau alte genuri muzicale. 

Cristi Antony Band Formatie Nunta
Cristi - acordeon

Cristi- Acordeonistul Formatiei Antony Band

Putem spune despre Cristi că pasiunea, talentul, munca şi seriozitatea îl recomandă. Are o experienţă bogată în susţinerea şi desfăşurarea evenimentelor muzicale, cântând la acordeon de la o vârstă fragedă.

Este la curent cu noutăţile în muzică şi oferă spectacol la fiecare eveniment. Este tot timpul sufletul petrecerii, fiind o companie extrem de plăcută şi un bun entertainer care ştie să “încingă atmosfera” la fiecare petrecere, indiferent că vorbim despre nuntă, botez, logodnă, majorat sau orice alt tip de eveniment, abordand genuri muzicale diferite.

Antony Band- Formatie nunta.
Stefania -Solista

STEFANIA Solista Formatiei Antony Band

Stefania este solista formatiei noastre inca de la infiintare si a uimit de fiecare data cu atititunea si calitatile ei surprinztoare! Stefania a fost intotdeauna stapana situatiei si si-a manifestat talentul si calitatile in cel mai  inedit mod!

Aurel -Dj
Dj Antony Band

DJ-ul Formatiei Antony Band

Orice eveniment reuşit, fie că este vorba despre nuntă mult visată, botezul îngeraşului dumneavoastră, sau o simplă petrecere, depinde în mare măsură de ambianţa muzicală. Momentele de muzica 100% live susţinute de Antony Bând, sunt perfect completate de momente de muzica mixată de Dj-ul nostru profesionist.

Întotdeauna deschişi la propuneri, echipa Antony Band reuşeşte să creeze o atmosferă antrenantă, să ţină ringul de dans ocupat în permanentă şi să mulţumească absolut toate categoriile de vârstă.

+ 0
Ani de experienta
+ 50
Piese in repertoriu
+ 0
Evenimente onorate
+ 0
Ore de studiu
Distractie 100%
Voie buna 100%
Spectacol 100%
Alaturi de ANTONY BAND, petrecerea ta va fi
Close Menu
Call Now Button
× Solicita Oferta!!!