Suna acum pentru o oferta de pret 0762 286 629

Formatie Nunta Anony Band- servicii si echipament

Formaţia de nuntă Antony Band, din Bucureşti, asigură tot echipamentul tehnic necesar susţinerii unui eveniment: de la, sistem complet de sonorizare ultimele modele apărute pe piaţă (boxe, amplificatoare, mixer, microfoane), instalaţie de lumini de ultimă generaţie, instalaţie de fum şi tot feluri de efecte scenice care fac din petrecerea dumneavoastră un eveniment unic.

Deşi sonorizarea pentru o formaţie de nuntă nu ar trebui să fie, în mod normal, un subiect la care ar trebui să vă gândiţi dvs., ca şi clienţi, trebuie să ştiţi faptul că 70% dintre locaţiile pentru evenimente din România nu au condiţii ideale pentru muzica live sau pentru prestaţia unei formaţii de nuntă. Majoritatea sunt săli cu pardoseală din gresie, marmură (suprafeţe mult mai uşor de curăţat), au multe ferestre, pereţii nu au în compoziţie materiale fonoabsorbante, altele au o mulţime de stâlpi de susţinere care împiedică dispersia corectă a sunetului sau sunt compartimentate.

Toate aceste neajunsuri pot fi corectate într-o anumită măsură cu ajutorul unor echipamente adecvate, potrivite pentru mărimea şi forma sălii şi nu în ultimul rând, potrivite numărului de invitaţi.

Sistem de sonorizare profesional

În ceea ce priveşte formaţia Antony Bând, aici lucrurile sunt clare. Nu facem rabat de la calitate, folosim doar echipamente de ultimă generaţie şi instrumente de top. Pentru noi contează calitatea şi experienţa pe care o oferim. Preferăm ca la fiecare sfârşit de eveniment clienţii noştri să ne laude, să ne recomande unor persoane care apreciază atenţia pentru detalii şi calitatea actului artistic.

Sonorizare Dynacord profesională, formată din mixer powermate 1000-2 sateliţi FBT HI-MAXX 2x750w

Sateliţi: VL 2×1200w

Subwoofer Bass: 2x1200w

Însumând o putere de 5300w, cu amplificare individuală asigurată de putere PKN LC4004-U

Suficient pentru a acoperi un eveniment de 800 persoane la calitatea IMPECABILĂ!

Lumini & Fum

Petrecerea nu poate fi completă fără un spectacol de lumini şi fum deosebit, iar Antony Band îşi propune ca fiecare eveniment să fie impresionant şi prin jocurile originale de lumini. Arhitectura luminilor poate fi personalizată atât din punct de vedere al culorilor precum şi a modelelor proiectate. Echipamentele folosite de noi sunt de ultimă generaţie. Schela de lumini este un concept nou, fiecare device fiind dispus pe o schelă individuală, astfel creează un efect special.

8 x moving heads x260w

10 × RGB × 1000w

2x maşini de fum verticale.

Alte lumini care să completeze şi să creeze efectul dorit fiecărui eveniment!

Echipamentele de sonorizare şi luminile sunt montate de staff-ul Antony Band, cu câteva ore înainte de începerea petreceri, iar la terminarea evenimentului aceştia revin pentru demontarea lor.

Close Menu
Call Now Button
× Solicita Oferta!!!